کف کاذب HPL

صنعت ساختمان به عنوان یکی از مهمترین صنایع هر کشور همواره در حال رشد و به روزرسانی خود است. امروز قصد داریم به معرفی یکی از این به روزرسانی ها در صنعت ساختمان یعنی کف کاذب بپردازیم.

کف کاذب چیست؟

کف کاذب هم مانند سقف کاذب از یک مجموعه شبکه و پایه تشکیل شده است. علت نام گذاری کف کاذب این است که این مجموعه از کف اصلی سازه ارتفاع کمی بالاتر است و فضای خوبی را برای عبور تاسیسات ایجاد می کند. به طور کلی کف کاذب از سه بخش اصلی: تایل ۶۰*۶۰ (کف کاذب فولادی و آلومینیومی)، پایه کف کاذب (پایه فولادی و آلومینیومی)و استرینگر تشکیل می گردد.

چرا باید از این پوشش های جایگزین استفاده کنیم؟

کف کاذب

معماران و طراحان داخلی حرفه ای و یا کارفرمایانی که پروژه ها خاص و مدرن میسازند از کف کاذب استفاده می کنند تا علاوه بر ایجاد زیبایی و طراحی منحصر به فرد بتوانند تاسیسات ،کابل و سینی کابل و لوله های گرمایش و سرمایش از کف، اتاق های سرور ،اتاق فرمان و … را در این بخش جای دهند.

انواع کف های کاذب:

کف های کاذب را معمولا بر حسب کاربردی که دارند به ۴ گروه: پوششی، عایقی، تاسیساتی و سبک کننده ساز تقسیم بندی می شوند. از نوع پوششی برای پوشاندن سیم کشی های برق و تلفن و کابل های شبکه در اتاق سرور ،پوشش تاسیسات صنعتی در کارخانجات و … کاربرد دارد. گروه عایقی به منظور انتقال آبهای سطحی و … استفاده می شود. گروه تاسیسات هم برای مخفی کردن تاسیساتی مانند سیستم های سرمایش و گرمایش از کف، جارو مرکزی استفاده می شود و در آخر هم گروه سبک کننده ها برای سبک کردن وزن سازه و کاهش بار مرده ساختمان استفاده می شود.

ویژگی های کلی :

  1. سرعت نصب بسیار بالا
  2. دارای توان مقاومت وزن تاسیسات تا ۵٫۵ تن در متر مربع
  3. افزایش ایمنی در برابر خطرات ناشی از برق گرفتگی به دلیل وجود خاصیت عایق الکتریکی
  4. تنوع در کاربرد
  5. قابلیت نصب در فضای باز
  6. تنوع در جنس: کف پوش های استفاده شده بسیار متنوع هستند و از جنس روکش پی وی سی ،روکش اچ پی ال ،موکتی، سنگی، چوبی و … هستند
  7. سبک: شاسی کف کاذب از آلومینیموم و یا فولاد است که باعث می شود بار مرده ساختمان به صورت چشم گیری کاهش یابد.
  8. دسترسی اسان به تاسیسات زیر کف: که در مقابل کف های سنتی که نیازمند تخریب هستند مزیت بسیار بالایی محسوب می شود.
  9. نصب آسان: پس از نصب پنل ها به راحتی در جای خود قرار میگیرند و به راحتی می توان به منظور دسترسی به تاسیسات کف  آنها را جابجا کرد.

معایب:

  1. نیاز به نصاب ماهر دارد زیرا در صورت عدم نصب دقیق امکان ایجاد لقی وجود دارد.

کف کاذب شاسی فولادی آکاژ

انواع نصب کفپوش های  کاذب

به طور کلی برای برای نصب کف کاذب از پایه با دو جنس فولاد و یا آلومینیوم استفاده می کنند. پایه  فولادی عموما ارزان تر از پایه آلومینیومی تمام می شود علاوه بر این شاسی فولادی قدرت تحمل وزن بالاتری نیز دارد و از لحاظ قیمت بصرفه تر از پایه آلومینیوم بوده .  اما شاسی آلومینیومی به دلیل وزن سبک، مقاومت بالا در برابر آتش و همچنین مقاومت در برابر اکسید شدن در اماکن مرطوب ،بهترین گزینه برای محیط های ازمایشگاهی و … می باشد. در برخی موارد برای زیرسازی کف کاذب از شاسی کشی استفاده میشود که عموما برای این امر از قوطی فلزی استفاده می نمایند . قابل ذکر است این نحوه نصب در خصوص پروژه هایی می باشد که تعداد تاسیسات زیاد بوده و امکان نصب پایه روی کف اصلی ساختمان فراهم نمیباشد.

چرا کف کاذب های آکاژ ؟

شرکت تولیدی بازرگانی آکاژ فعالیت خود را از سال ۱۳۹۱ با هدف طراحی،تولید و اجرای انواع محصولات دکوراتیو ساختمانی از قبیل انواع دیوار پوش ،کف کاذب ،سقف کاذب ،پارتیشن ، انواع محصولات کف ، و …  آغاز نموده است.

آکاژ

این شرکت با بهره گیری از استانداردها در طراحی، تولید و اجرای انواع دیوار پوش و  ،پارتیشن و مبلمان اداری و همچنین با پشتوانه ی ۱۰ سال تجربه دراین صنعت و همراهی تیم متخصص و مجرب و کارشناسان ارشد و دارا بودن نمایندگی انحصاری از شرکتهای معتبر داخلی همچون آذران فضا نما و برندهای معتبر داخلی و خارجی از جمله کوبوآ ،آفن ، لیا ،اکسیر ،مانی آرت ،ویستا ،وینیفلکس و… توانسته است بیش از ۲۰۰ پروژه موفق دولتی و خصوصی را به مرحله اجرا درآورد که شامل بیمارستانها، دانشگاه ها، پتروشیمی ها ،کلینیک ها، کارخانه جات صنعتی،بانکهای دولتی و خصوصی،آژانس های هواپیمایی،خودروسازی ها، مراکز دانش بنیان،مجتمع های فرهنگی ورزشی و……بوده است.

شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و اخذ مشاوره فنی با شماره ۰۹۱۲۶۴۶۵۰۰۸ تماس حاصل فرمایید.

امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

پاسخ دهیدآدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده است * نام شما