سقف کاذب

سقف کاذب و اطلاعات کاربردی در مورد آن

سقف کاذب

سقف کاذب و اطلاعات کاربردی در مورد آن

یک ساختمان مسکونی و تجاری بدون وجود یک سقف مناسب ناقص است. سقف بالاترین و به‌جرات می‌توان گفت مهم‌ترین بخش از یک ساختمان است که در برابر عناصری مانند باد، دمای بالا یا پایین، نور خورشید، برف و باران از ساکنان خانه محافظت می‌کند. ساکنان ساختمان می‌توانند با ایجاد  سقف‌های کاذب جذاب و با استفاده از صفحات تزئینی، محیط چشم‌نوازی را خلق و زیبایی خانه را دوچندان کنند.

سقف کاذب

سقف کاذب پی وی سی و کناف

 

ویژگی‌های کاربردی سقف کاذب

از آنجایی که این نوع سقف علاوه بر زیبایی، ویژگی‌های کاربردی دیگری را نیز ارائه می‌کند، نیاز و تمایل به استفاده از آن در ساختمان‌ها امری غیر قابل انکار است. به عنوان مثال، سقف‌های کاذب امکان ایجاد فضای اکوستیک خوبی را فراهم می‌کنند که در آن می‌توان صداهای مناسب را بیشتر کرد و تا حد ممکن از ایجاد صداهای ناخواسته اجتناب کرد. همچنین سقف کاذب فضای لازم برای انواع سیم‌کشی و… را فراهم می‌کند که در ادامه به شرح بیشتر آن می‌پردازیم. سقف‌های کاذب می‌توانند در انتشار و انعکاس نور نقش داشته باشند و نیاز به نور مصنوعی غیرضروری را کاهش دهند و در نتیجه در مصرف انرژی نقش به‌سزایی ایفا می‌کنند.

بنابراین، یک سقف کاذب خوب و به‌دقت طراحی شده ویژگی‌های منحصربه‌فردی را ارائه می‌دهد که می‌تواند جذابیت محیط کار و زندگی را چندین برابر افزایش دهد.

مزایای سقف کاذب

در ادامه قصد داریم شما را با مزایای سقف کاذب آشنا کنیم. دانستن این موارد باعث می‌شود با اطمینان خاطر بیشتری در این باره تصمیم بگیرید.

سقف کاذب

سقف کاذب پی وی سی

ایجاد ظاهری منظم و یکدست

سقف کاذب ظاهری منظم و یکدست به فضای داخلی می‌‌دهد. انواع سیم‌کشی‌های بدون پوشش یا روکار، سیم‌کشی برق، کابل‌های شبکه، وسایل روشنایی و فازها و لوله‌های تجهیزات خنک کننده و گرمایشی، سیستم ضد حریق و بسیاری از موارد دیگر را پنهان می‌کند.

امکان استفاده از انواع مختلف روشنایی

شما می‌توانید انواع مختلف روشنایی را بدون نگرانی در محل‌های موردنیاز نصب کنید. نصب روشنایی محیط در اتاقی که چنین سقفی دارد، آسان است. همه چیز، از چراغ‌های فرورفته تا لوسترها را می‌توان هوشمندانه در سقف ادغام کرد. همچنین با قراردادن کلیه چراغ‌ها در سقف دیگر نیاز نیست نگران نورپردازی و قراردادن چراغ‌ها روی دیوار باشید.

کاهش هزینه‌های مربوط به نورپردازی

نگران افزایش مبلغ قبض برق هستید؟ چراغ‌های LED که در این نوع سقف محصور شده‌اند، می‌توانند هزینه‌های شما را کاهش دهند. هزینه گرمایش و سرمایش نیز با این نوع سقف کاهش می‌یابد، زیرا همانطور که پیشتر توضیح دادیم، هوا بین سقف واقعی و سقف کاذب محبوس می‌شود. این هوا مانند عایق عمل می‌کند و از افزایش بیش‌ازحد سرما یا گرما جلوگیری خواهد کرد. عملکرد کولرهای گازی نیز به دلیل سقف عایق‌بندی شده و فضای کوچک‌تر برای سرمایش و گرمایش بهبود پیدا می‌کند.

جلوگیری از گسترش سریع آتش

در صورت آتش‌سوزی، این نوع سقف با ایجاد محوطه از گسترش سریع آتش جلوگیری می‌کند. اگر سقف یک اتاق بیش از حد بلند است و باعث احساس عدم آرامش در شما می‌شود، پایین آوردن آن با این نوع سقف امکان‌پذیر خواهد بود و احساس آرامش بیشتری در منزل یا محل کار شما ایجاد می‌کند.

انواع مختلف سقف کاذب

سقف‌های کاذب با توجه به کاربردشان ممکن است انواع مختلفی داشته باشند.  در این نوع سقف‌ از مواد مختلفی برای ارائه ویژگی‌های مختلف استفاده می‌شود. پانل‌های سقف کاذب متداول دارای طراحی پیچیده‌ای هستند و می‌‌توانند به زیبایی سقف بیفزایند. سقف‌های کاذب را می‌توان بر اساس نوع مصالح مورد استفاده طبقه‌بندی کرد. هر گونه مواد مصرفی در این گونه سقف‌ها مزایا و معایب منحصربه‌فردی دارند. ترکیبی از مواد می‌تواند ویژگی‌های کاربردی و زیبایی را ارائه دهد.

برخی از انواع محبوب پانل‌‌های سقف کاذب عبارت ‌هستند از:

  • گچ سقف کاذب پاریس
  • گچی
  • چوبی
  • فیبردار
  • فلزی
  • شیشه ای
  • PVC
  • پارچه‌ای و چرم مصنوعی

پانل‌های فوق، پانل‌های سقفی و کاذبی هستند که برای ایجاد سقف‌‌هایی که برای افراد داخل یک ساختمان یا اتاق قابل مشاهده است، استفاده می‌شود. با توجه به انواع مصالح قابل استفاده به عنوان پانل‌های سقفی، می‌توان سقف‌ها را با کمی تخیل و نوآوری زیباتر کرد.

سقف کاذب

سقف کاذب False celling

سخن پایانی

از همراهی شما ممنونیم. در این مطلب شما را با سقف کاذب و اهمیت آن آشنا کردیم. همچنین مزایای این نوع سقف را بیان کردیم تا بتوانید با توجه به آن‌ها تصمیم بهتری اتخاذ کنید. در انتهای مطلب به معرفی انواع این نوع سقف پرداختیم. شما می‌توانید با توجه به محیط و سلیقه خود مدل مورد نظر را برگزینید.

امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *